thumb_ski
bike
thumb_hike
adrenalin_thumb
thumb_dras
thumb_wellness
Okolica hotela vam zagotavlja doživljajev polno bivanje.

SMUČANJE
Pohorje ima več kot 40 km urejenih smukaških, 36 km tekaških ter 6 km sankaških prog. Na Pohorju poteka vsako leto priljubljena smučarska tekma za ženske za svetovni pokal ‘’Zlata lisica ’’.

KOLESARJENJE

Raj za ljubitelje kolesarjenja: po pobočjih Pohorja so razpredene številne kolesarske poti in gozdne ceste, primerne tako za družinsko gorsko kolesarjenje kot tudi za zahtevnejše rekreativne gorske kolesarje. Globoko v pohorsko naravo vas popeljejo tako asfaltirane kot tudi zahtevne gozdne ceste.
Lahko izbirate med vodenimi kolesarskimi turami.

POHODNIŠTVO

Do pragozda,mogočnega slapa in čudovitih barij z jezeri ter do obmejnih krajev z izjemno naravo in kulturno dediščino,vmes pa počitek in okrepčilo v prijaznih postojankah...
Nekaj idej za pohodniške ture:
dot Ruška planinska pot
dot Pešpot Ruše
dot Polskavska planinska pot
dot Obmejna panoramska pot
dot Pohod z baklami
dot Pohod na Lovrenška jezera
dot Pot od Pohorske džungle, preko slapa do črnega bisera

ADRENALINSKI PARK  Pohorje JET, višinski poligon, paintball poligon, poletno sankanje, skoki s padalom v tandemu, pozimi pa še ekstremno smučanje in bordanje.

DRAŠ Center - 500m.....nogomet, Beachvolleyball, Badminton.

WELLNESS  Samo 300m od našega hotela se nahaja Wellness Center, kjer se lahko pustite razvajati v savnah, kopanju, masažah…Za goste, ki bi si po doživetjih  polnem dnevu zaželeli masažo kar ‘’doma’’, se bomo dogovorili in pripeljali masažo k  vam.
 
  • slovenian
  • english
  • italian
  • deutsch
Dobrodošli
O hotelu
Paketi
Kje smo
Okolica
Aktivnosti
Cenik
Impressum
Kontakt
Galerija
Virtualni sprehod
 sport_adreanlin
dras